Profesionalna ugostiteljska barska oprema u Beogradu, jeftina

Rent a car Beograd Logo
Rent a car Beograd | Address Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE

Profesionalna ugostiteljska barska oprema u Beogradu, jeftina

Rent a car Beograd | Barska oprema

Barska oprema

Barska oprema je firma koja se bavi Uvoz, distribucija i prodaja opreme za barove, kafiće, restorane je naša primarna delatnost. Kod nas možete kompletno opremiti svoj lokal sa stalnim i potrošnim proizvodima koji se koriste kako u šanku tako i u celom lokalu.

Barmen - zanimanje koje je u svetu gastronomije sve traženije i popularnije, posao vrhunskog poznavaoca pripreme koktela. Da bi bio dobar u svom poslu, mora poznavati svaki korak koji jedan koktel prolazi od dodavanja sastojaka pa sve do načina serviranja i posluživanja. Da bi gost u ugostiteljskom objektu u potpunosti uživao u ispijanju tog magičnog miksa - koktela, barmen mora imati na raspolaganju adekvatan pribor za pripremu, dekoraciju i serviranje.

Barska oprema u svojoj ponudi ima širok spektar proizvoda počev od purera za piće plastičnih i metalnih, raznih pilera odnosno nožića za dekoraciju, madleri, bar organajzer, rimer, više vrsta streinera, boce za vežbanje, šejkeri trodelni, boston šejkeri sa tegom, šejkeri sa gumom ili obični šejkeri, drobilica za led, cediljke za citruse, đusijere, bar mat... uostalom pogledajte ponudu ili posetite naš prodajni objekat.

Pogledajte našu ponudu ovde https://www.barskaoprema.com

Rent a car Beograd | Kontaktirajte nas Rent a car Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!