Car rental Royal u Beogradu, najbolja agencija u Srbiji, cene rentiranja

Rent a car Beograd Logo
Rent a car Beograd | Address Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE

Car rental Royal u Beogradu, najbolja agencija u Srbiji, cene rentiranja

Car rental Beograd | Cene

Cene

Rent a car Beograd - cene

Cene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluga vrši se prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi rentiranja automobila

Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Beograda) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ko smo mi?

Rent a car Royal iz Beograda je agencija koja posluje na srpskom tržištu više od 10 godina. Bavimo se iznajmljivanjem automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila. Sva vozila iz našeg voznog parka su nova i redovno održavana. Takođe, sva naša vozila su kasko osigurana, 100% sigurna i tehnički ispravna. 

Naša rent a car vozila

Rent a car Beograd Royal nudi veliki izbor novih vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. U našem voznom parku možete takođe pronaći skupocene sportske i luksuzne automobile. Iznajmljeno vozilo ili automobil možete preuzeti bez plaćanja depozita na aerodromu Nikola Tesla ili u bilo kom delu Beograda. 

Zašto da odaberete nas?

Odgovor na ovo pitanje je lak: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Beogradu i Srbiji.

Ostale usluge

Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kako da rezervišete rent a car vozilo?

Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61. Dobro došli u Rent a car Royal iz Beograda.

Rent a car Beograd | Kontaktirajte nas Rent a car Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!