Car rental Beograd

Car rental Beograd Logo
Car rental Beograd | Phone+381 65 202 77 77 Car rental Beograd | Address Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd EN REZERVIŠITE
Car rental Beograd | Telefon

Car rental Beograd

Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Beograd
Car rental Beograd | Cene

Cene

Car rental Beograd - cene
Cene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluga vrši se prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi rentiranja automobila
Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Beograda) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ko smo mi?
Car rental Royal iz Beograda je agencija koja posluje na srpskom tržištu više od 10 godina. Bavimo se iznajmljivanjem automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila. Sva vozila iz našeg voznog parka su nova i redovno održavana. Takođe, sva naša vozila su kasko osigurana, 100% sigurna i tehnički ispravna. 

Naša rent a car vozila
Car rental Beograd Royal nudi veliki izbor novih vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. U našem voznom parku možete takođe pronaći skupocene sportske i luksuzne automobile. Iznajmljeno vozilo ili automobil možete preuzeti bez plaćanja depozita na aerodromu Nikola Tesla ili u bilo kom delu Beograda. 

Zašto da odaberete nas?
Odgovor na ovo pitanje je lak: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Beogradu i Srbiji.

Ostale usluge
Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kako da rezervišete rent a car vozilo? 
Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 65 202 77 77. Dobro došli u Car rental Royal iz Beograda.