Виљушкар Србија, виљушкари свих врста и погона (Линде и други)

Rent a car Beograd Logo
Аренда авто Белград | Address Бульвар Арсения Карноевича, 88, Новый Белград ЗАБРОНИРОВАТЬ

Виљушкар Србија, виљушкари свих врста и погона (Линде и други)

Arenda avto Belgrad| Изнајмљивање виљушкара

Виљушкари Србија

Royal виљушкари Србија

Компанија Rоyаl виљушкари Србија послује више од 15 година на тетирорији Републике Србије и Балкана, са седиштем у Београду. Основне делатности компаније су:

продаја нових и половних виљушкара

продаја оригиналних резервних делова

гуме за виљушкаре

сервисирање одржавање виљушкара

изнајмљивање виљушкара и

откуп виљушкара.

Зашто да одаберете Rоyаl виљушкаре Србија?

Дугогодишње искуство у области логистичких решења у складиштењу, диверсификован продајни асортиман, специјализован продајни тим, експерти за консалтинг и високо-обучени кадрови у сервису чине нашу компанију пожељним партнером за сваку фирму у Србији и региону која тражи максималног поузданог партнера.

Које брендове виљушкара продајемо и заступамо?

Компанија Royal виљушкари Србија је генерални заступник и овлашћени сервис Linde и Toyota виљушкара. Поред ових брендова ми продајемо и сервисирамо Stil, Jungheinrich, Total Lifter i Shantui нове и половне виљушкаре.

Које типове услуга нудимо?

Поред продаје и сервисирања виљушкара, наша компанија нуди услуге инжињеринга и техничког консалтинга. Ми нудимо високо софистицирана решења везана за потребе руковања одређеним материјалима и производима - од утовара и истовара, до подизања, рада са стакерима и хоризонталног транспорта.

Које типове нових и половних виљушкара нудимо?

Нашу понуду чине различити брендови висококвалитетних виљушкара са електричним, дизели гасним погоном. У зависности од ваших потреба, код нас можете пронаћи следеће категорије виљушкара: чеони виљушкари, складишни виљушкари, складишни бочни виљушкари, kомисионари, регални ВНА виљушкари, електро-панелни виљушкари, LPG/дизел виљушкари и вучна возила и тегљачи.

Како да нас контактирате?

Нисте сигурни који виљушкар вам је потребан? Желите да сазнате више о условина куповине и изнајмљивања виљушкара? контактирајте преко сајта Royal виљушкари Србија.

Прокат автомобилей в Белграде | Свяжитесь с нами Аренда авто Белград - Call to action

Как с нами связаться?

Вы хотите забронировать автомобиль или у вас есть дополнительные вопросы? Свяжитесь с нами прямо сейчас!