Пролом бања, Србија. Топ понуда хотела и бањско лечење

Rent a car Beograd Logo
Аренда авто Белград | Address Бульвар Арсения Карноевича, 88, Новый Белград ЗАБРОНИРОВАТЬ

Пролом бања, Србија. Топ понуда хотела и бањско лечење

Arenda avto Belgrad| Nadji restoran

Пролом бања

Бања, бања у Србији, бање у Србији, одмор у бањи, бањско лечење - Тражили сте ове кључне речи на Google.rs органској претрази? Налазите се на правом месту, Пролом бања вам нуди врхунски смештај, отворене о затворене базене, велнес и бањске програме лечења по веома повољним ценама. 

Ко смо ми?
Специјална болница за рехабилитацију Пролом бања је формирана 2009. године, као “ћерка фирма” матичне компаније Планинка. Састоји се од Профитних центара Пролом бања и Луковска бања. У нашим бањама водимо рачуна о квалитету услуга уз лични приступ сваком госту. Наша понуда представља спој здравствених, рекреацијских и велнес програма, уз угоститељску понуду и садржаје за одмор и разоноду.

Зашто Пролом Бања?
Истражите скровите пределе шумовитог Радана и упознајте Пролом Бању – место извора јединствене Пролом воде и сунчани кутак где плућа дубље дишу, а срце се јаче смеје.
Комплекс хотела Радан представља сусрет хедонизма и здравља, кроз програме лечења засноване на лековитој Пролом води и садржаје нашег њеллнесс центра, или базене на отвореном – домаће море у зеленом амбијенту.
Околина Пролом Бање је ризница природних атракција и културног блага, Ђавоља Варош је у непосредној близини, а гастрономски ужитак је у старој српској кући крај Проломске реке.
Здравље се буди снагом природе у Пролом Бањи, а наш мотив је да та јутра поделимо са Вама.

Шта лечимо у Пролом бањи?
Захваљујући јединственим карактеристикама Пролом воде, балнеолошким сазнањима и медицинским истраживањима утврђене су следеће индикације за лечење у Пролом Бањи:

Болести бубрега и мокраћних путева као што су камен и песак у бубрезима и мокраћним путевима, хроничне инфекције бубрега и мокраћних путева (пијелонефритис, циститис, уретритис), хронични простатитис и стања после оперативних захвата на бубрежно-мокраћним органима.

Болести коже - Псоријаза (Psoriasis vulgaris), поремећаји кератинизације (ischtyosis vulgaris, кератозе шака и стопала), екцеми (контактни дерматитис, неуродермитис), Lichen planus, Lichen atrophicus et sclerosus, Necrobiosis lipoidica,  Parapsoriasis, Себороични дерматитис, Granuloma anulare и свраб.

Болести органа за варење као што су Хиперцидни гастритис, улкус желудца и дуоденума, запаљенске болести црева (Кронова болест, Улцерозни колитис), хронично запаљење жучне кесе, опстипација, камен у жучној кеси и стања после оперативних захвата на органима за варење.

Реуматизам - Rеуматоидни артритис, Псоријазни артритис, Артрозе (кука, колена, кичменог стуба), Спондилозе, гихт, фиброзитиси, миозитиси, тендинитиси и стања након прелома костију и хируршких интервенција на коштано-зглобном систему.

Желите да сазнате више?
За више информација и комплетну понуду и смештајне капацитете посетите нашу веб страницу prolombanja.com

Прокат автомобилей в Белграде | Свяжитесь с нами Аренда авто Белград - Call to action

Как с нами связаться?

Вы хотите забронировать автомобиль или у вас есть дополнительные вопросы? Свяжитесь с нами прямо сейчас!