Car rental Royal na Voždovcu, najbolja agencija u Srbiji, cena od 15 evra po danu

Car rental Beograd Logo
Car rental Beograd | Phone+381 65 202 77 77 Car rental Beograd | Address Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd EN REZERVIŠITE
Car rental Beograd | Telefon

Car rental Royal na Voždovcu, najbolja agencija u Srbiji, cena od 15 evra po danu

Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Beograd
Car rental Beograd | Voždovac
>REZERVIŠITE

Car rental Voždovac

Car rental Voždovac
Car rental Voždovac– želite da rentirate automobil ili neko drugo vozilo na Voždovcu? Na pravom ste mestu jer Car rental Beograd Royal nudi rent a car vozila po super povoljnim cenama. Car rental vozilo možete preuzet na Voždovcu, aerodromu Nikola Tesla ili bilo kojoj lokaciji u Beogradu. Molimo vas da unapred javite datum i vreme za preuzimanje vozila, kako bismo mogli da pripremimo i rezervišemo vozilo koje želite. 

Zašto da odaberete nas?
Odgovor na ovo pitanje je lak: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija na Voždovcu i Beogradu.

Car rental automobili
Car rental Beograd Royal nudi najveći izbor novih rent a car vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. U našem voznom parku možete takođe pronaći skupocene sportske i luksuzne automobile. 

Car rental Voždovac - cene
Cene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluga vrši se prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi rentiranja automobila
Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Beograda) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ostale usluge
Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kako da rezervišete rent a car vozilo? 
Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 65 202 77 77.